Sommar look

Topp Fahrman x Ellos/ Kjol och sandaler från tradera
 
Jag hittade dom här bilderna nu som jag inte tror att jag har postat. Det är en look från i somras med en av mina favoritkjolar som jag matchade med en randig topp. Tycker att det är så fint att matcha randigt med randigt!

2017 - Höst

 
Sensommaren och hösten kom, och som alltid så försöker jag gå barbent så länge som möjligt. I september påbörjade jag min visual merchandiser utbildning och jag fick göra mina uppgifter på Åhléns, vilket har varit så lärorikt. Under hösten mådde jag sämre än någonsin pga stress och till slut fick min kropp nog, vilket slutade med att jag fick vara hemma ett tag. Men jag hade turen att hitta ett nytt jobb, som jag fick!, och jag blev så lättad och glad. 
 
Det här var alltså lite från mitt 2017, och om jag skulle sammanfatta det så skulle jag säga jobbigt men lärorikt. Jag har blivit lite klokare och vet vad jag vill, vad jag klarar och vad som är viktigt för att må bra. 2018 har börjat så bra och jag hoppas det fortsätter så hela året.

2017 - Sommar

 
Sommar, odling, klänningar, värme och dagen jag väntat så länge på - nämligen resan till Bali. Tre veckor fick jag spendera där och jag kunde ha stannat minst tre veckor till. Resan var så bra på alla sätt. Det var fantastiska miljöer, god vegetarisk mat och bara underbart. Jag gillade Bali massor och vill så gärna åka tillbaka igen!