Shorts

Tröja och skor & other stories via tradera/ Shorts mango
 
Efter att ha haft en alldeles för intensiv period ett tag så har min helg enbart handlat om vila och återhämtning, plus lite solskenslöpning vilket var väldigt härligt. Man kan kalla det här inlägget för sista dagarna med shorts, vilket jag hade tidigare i veckan. Det börjar redan bli kyligare så jag tror inte att det blir många fler dagar man kan ha benen framme. Men jag ser fram emot att få använda mer stickade tröjor och fina höstkappor.

Wishlist

Blus och kjol/ h&m
 
Nu var det på tiden att jag skriver något här..! Ljusblått och rött är en färgkombination som jag tycker är riktigt fina tillsammans, och jag hade gärna sett ut såhär idag. 

Omlottblus

Blus h&m/ linneshorts h&m/ Sandaler från tradera
 
Från Bali och raka vägen hem till en dunderförkylning, så blev förra veckan att se ut för mig. Men nu är jag frisk och försöker istället att hantera ett annat problem, varukaos på jobbet. Det får mig att önska att jag stannade kvar på Bali (haha), vet inte om man ska skratta eller gråta åt det faktiskt. Med andra ord så har jag inte haft tid att öppna datorn än, så bjuder på en look från innan jag åkte iväg. I helgen är jag ledig och då ska jag börja titta igenom alla bilder från resan, tror att jag har några fler jag kan dela med mig av.