Outfit - dress

Klänning new yorker
 
Äntligen hemma och har fått i mig lite mat, och nu lite naturgodis. Den har dagen har inte varit rolig, men bara en dag kvar till helg tack och lov! Såhär såg jag ut för någon dag sen, vad tycker ni om klänningen?
dagens outfit - dress - klänning - mode - modeblogg - outfit

Eiffel

 
Hej på er! Här är lite bilder från Eiffeltornet. Tyvärr så kom vi inte allra högst upp för det var den sjukaste kön till biljetter och hissen, så vi fick nöja oss med andra våningen. Väldigt roligt var det i alla fall! Nu är jag på jobbet och vill bara att den här dagen ska ta slut, har bara jobbat sen jag kom hem och det är kaos varje dag så jag är helt slut. Längtar till helgen då jag är lite ledig! 

Korall

Klänning new yorker/ sandaler h&m
 
Såhär såg jag ut för två helger sen när det var dop för lilla stina! Nu har jag precis varit ute och sprungit veckans långpass och det blev 50 minuter idag och jag kom 8,5 km. Det är hittills det längsta jag har sprungit sen jag blev frisk från min knäskada. Är så glad att jag varje vecka faktiskt kan springa längre och längre. Nu finns det bara en sak kvar att göra den här dagen, äta massor med mat och pussa på b-friend!