Svart och prickiga skor

(null)

(null)

I slutet på september var vi på dop och då såg jag ut såhär. Jag har ett tag letat efter en svart sidenkjol men inte hittat någon, men så vann jag den här klänningen på tradera och den funkar ju även att ha som kjol. Ledsen för glesa uppdateringar här, min dator är inte i sitt bästa skick och telefonen är sådär. Men jag har en ny telefon på gång så räkna med mer uppdateringar snart. I helgen åker vi till storstaden och det ska bli så kul! 

En vecka

(null)

Det här är min favorit i lägenheten, och det är så roligt att den bara blir större! Men den börjar också ta mycket plats så jag kan inte ha den var som helst utan att bladen är i vägen, haha. 

(null)

01.50 och påväg hem och ville stanna till här för att ta en bild. 

(null)

En morgon bestämde jag mig för att baka bröd till frukost. Jag gjorde bovetefrallor som blev väldigt goda. 

(null)

Såhär fint var det längs vägen jag tog  min springtur. Passet kan vi däremot ta och glömma. Kroppen var inte på min sida och det var bara för jobbigt hela tiden. 

(null)

Och en till bild vid mitt favoritställe, får passa på medan det finns löv kvar. Vi tog en söndagspromenad ute i det fina vädret. Vi gick omkring i två timmar och stannade till på en fika där vi kunde sitta utomhus i solen. Så härligt!

 

En favorit

 
Den här tröjan hittade jag på & other stories och jag gillar den så mycket! Har redan använt den flera gånger i veckan. Skulle köpa den i vitt också men då var den slutsåld så jag är glad att jag hann få en i svart i alla fall. Nu ska jag jobba klart den här fredagen och sen inväntar en ledig helg, det ska bli så skönt.