Sunday

Mitt mest använda plagg under den här resan har varit den här klänningen som jag fyndade för, om jag inte minns fel, en krona. Har varit perfekt på stranden och svalkat skönt i värmen. Idag är det min sista dag här i Bali så nu ska jag suga i mig dom sista solstrålarna innan jag rör mig mot flygplatsen. 

Ubud

Här kommer mina favoritbilder hittills från resan. Vi fick se den fina naturen Ubud har att visa. Så fint från alla vinklar! Sen Ubud har vi hunnit med att vara i Canggu i två nätter och dom kommande dagarna ska spenderas i Kuta. Jag kan inte förstå att jag snart har varit här i tre veckor, det känns som att det var igår som jag åkte. Trots mina veckor här så känner jag mig inte redo att åka hem, hade gärna stannat några veckor till!

Gili

På Gili cyklade vi runt ön en dag och stannade till på fina platser som dom här ovan. Att gunga i vattnet var riktigt härligt. Vi tog aldrig tiden men runt hela ön tog det nog ca en timme, större än så är inte ön. Igår kom vi fram till Ubud efter en riktigt jobbig båtresa med mycket vågor, och nu ska vi vara här i ett par dagar.